Titlul meu

Despre noi

Site-ul www.incalzire-in-pardoseala.eu comercializeaza o gama variata de produse pentru instalatiile sanitare si termice. Ne straduim sa oferim cele mai bune preturi pentru produsele comercializate de noi si ne asigram in fiecare zi ca produsele si serviciile noastre sa fie de o calitate ireprosabila. Portofoliul nostru de produse este in permanenta actualizat si e in trend cu ultimele inovatii ale tehnologiei.

Echipa noastra va sta la dispozitie de luni pana vineri intre orele 09.00 - 17.00 pentru orice informatii legate de produsele comercialzate de site-ul www.incalzire-in-pardoseala.eu. si va ofera suportul in alegerea si recomandarea produselor noastre, pentru a reusi sa stabilim o relatie comerciala pe termen lung.

Puteti sa ne contactati telefonic la numarul 0744.33.22.34 

Autenticitatea produselor

Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei.

Garantam  originalitatea produselor si provenienta acestora exclusiv pe cai legale. Nu comercializam produse replica sau produse a caror provenienta nu este certa.

Produsele se livreaza in ambalajul lor original care poate fi:

  • simplu , atunci cand produsul nu se afla in cutie, majoritatea produselor venind in cutii de carton sau tiple cu un numar mai mare de bucati inclus in ambalaj, sau pe standuri ( respectivele cutiute maro de carton compartimentate cu 2,3 respectiv 4 casute) ;
  • in cutie , atunci cand produsul este ambalat direct de producator in cutie, singur;
  • cartonat , atunci cand este amblat pe un suport de carton, sigilat cu o fereastra transparenta din material plastic.